söndag 5 februari 2012

Hett om öronen

Snart har ytterligare en vecka med spray gått förbi, men jag märker ändå inga större förändringar från i måndags när jag var på undersökning. Det lät ju då som om det var ett tydligt tecken, att otillräckliga biverkningar betydde att sprayen inte gjort tillräckligt ännu. Jag läste på en blogg någonstans om någon vars spray inte hade någon verkan, för att hon hade "en sån näsa". Som liksom inte tog åt sig, eller hur man ska säga. Min näsa kanske också är "sån", som inte tar åt sig. I alla fall, hon med näsan fick ta sprutor inför nedregleringen också, istället för sprayen. Ni ser vilket öde jag går till mötes va?

Så, jag mår alltså fortfarande ganska bra. Inga hemska humörsvängningar, inget håravfall, ingen hjärtklappning eller depression, inte heller några större värmesvallningar eller så, även om jag nattetid gärna sover utan täcke. Visserligen har jag senaste dagarna då och då känt extrem hetta om öronen. Så där så att jag förstår att de blir blodröda och förmodligen ser ut som heta kokplattor på maxeffekt på varsin sida om huvudet. På en blond och i övrigt mjölkvit tjej ser det säkert förbaskat roligt ut. Men, varma öron verkar inte heller vara tillräckligt om man jämför med den gedigna biverkningslistan som ska tyda på att man är nedreglerad. Hela klimakteriet på två veckor osv osv.

Det tydligaste tecknet på att något händer med kroppen har nog varit att mensen aldrig tycks ta slut. Blödningen jag fått under sprayningen har hållit i sig i 14 dagar (mot annars 5) vilket i långa loppet känns både drygt och onödigt. Om det inte vore för att mina öron visar tecken på det motsatta, skulle jag kanske i det här läget ha börjat oroa mig för blodbrist.


Spraydag 24
IVF 1

2 kommentarer:

  1. Usch, är det det här man har att vänta sig? :-) det låter inte speciellt roligt, men allt är väl värt det om man mot alla odds får sin bebis.

    Stort lycka till till er också! ska fortsätta läsa din blogg nu. :-)

    SvaraRadera
  2. Tack snälla för ditt svar! :) Det låter ju relativt smärtfritt ändå, har nog inbillat mig att det skulle vara en utdragen och krånglig historia (och lyckats avskräcka mig själv genom det, heja mig liksom :p)innan man vet vad problemet är och vilken hjälp som behövs.

    SvaraRadera