tisdag 13 mars 2012

Hej du lilla pyre

Vad gör du där inne? Hur mår du? Tickar hjärtat ordentligt på dig ännu? Hur går det med ryggmärgen, sluter sig allt som det ska? Inga bråck på gång? Annars då, har du det tillräckligt varmt? Bekvämt? Något speciellt du önskar? Om du vill, får du gärna visa ett litet tecken på att du finns. Jo men alltså, kanske lite illamående på morgnarna, lite cravings, känslighet för lukter och smaker, kanske lite extra molvärk, kissnödighet, eller what have you. Du är liksom väldigt anonym av dig än så länge. Jag vill bara veta att du verkligen flyttat in på riktigt förstår du. Det vore himla tråkigt annars.

Med vänliga hälsningar
Hönsmamman

2 kommentarer:

  1. Jag försökte hitta info om du fick några ägg till frysen eller ej. Hur gick det med det? Du fick fick verkligen massor med ägg!! Där ligger mina fem i lä... Kram på dig /lycka ab ovo

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte ett endaste litet ägg fick vi till frysen tyvärr.. De skulle nämligen skicka brev om det blev så, men vi har inte hört något. Vi måste ha haft riktigt kass kvalitet på äggen.. Så vi lägger alla våra förhoppningar på det lilla embryo jag har nu!

      Radera