måndag 23 juli 2012

Svensk sommar FTW

Apropå hösten så verkar den bestämt vara på besök idag. Heldagsregn, kallt, grått och blåsigt. Katterna är besvikna på vädret och tycker att blött gräs inte är någon höjdare att strutta runt i, så de håller sig inne och är rastlösa. Ungefär var femte minut vill de ut och kolla om solen kommit, för att inse det motsatta och besviket lunka in igen. Även för min egen del får det bli lite mindre grönbete och frisk luft idag och lite mer soffhäng. Jag ska fortsätta på babyfilten jag håller på att virka till Bo och lyssna på ljudboken under tiden. Semester som semester, visst är livet på landet lite tråkigare i heldagsregn, men avslappningen blir ju minst sagt maximal.


2 kommentarer:

 1. Jag är nog lite knäpp...för jag gillar när det regnar. För då MÅSTE man slappa och det är helt lagligt :) Vad fint du stickar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Jag gillar också regn, ibland ;) för jag håller med dig om att det är skönt med anledning att slappa, och inga måsten med att behöva ta sig ut. Fast så känns det främst när jag är hemma i stan, för där finns så mycket mer att pyssla med än här i sommarstugan, så här tar tristessen över lite grann.. ;)

   Radera