onsdag 16 januari 2013

Vinterpromenad

Så skönt att komma ut på promenad, tycker både marsipangrisen och jag. Ett trevligt sätt att börja fighten mot det där lilla extra som finns kvar i magtrakten inför beach 2013.

2 kommentarer:

  1. Oj så mysigt det ser ut! Hur klär du honom nu när det är så kallt? Vi har just nu snö, sol och minus 10 hos oss. Tycker det är svårt med klädval, rädd att hon ska bli för varm och dåsig :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är jättesvårt med kläder, oroar mig också mycket för att klä på för mycket. Kollar hela tiden att han fortfarande andas, och känner på bröstet om han svettas. Nojjmamma. Här är det ca 6 minusgrader och då har han på sig body, byxor och strumpor, mössa samt en dreggellapp som blir lite dragskydd i halsen. Sedan en overall från Newbie som är sådär pälsigt go, men i syntetmaterial så i sig är den kanske inte jättevarm egentligen. Sedan ligger han i en quadrolift från Emmaljunga som är fodrad och blir som en form av åkpåse kan man väl säga. Den är ganska öppen vid överkroppen som du ser, så är det kallt lägger jag en liten filt över överkroppen på honom så att inte overallen ska kylas ner just där. Jag har ingen aning om huruvida det är för varmt påpälsat eller ej, men hittills har han överlevt alla promenader utan klagomål så jag hoppas att det är lagom ;)

      Radera