torsdag 6 december 2012

Vi vet vad han heter, men vi kallar honom Bo.

Nu har Bo äntligen fått sig ett namn *trumvirvel*, och han är numera en liten Alfred. Det är inget namn vi alls diskuterat tidigare, utan när vi tragglat fram och tillbaka med våra varsina favoriter (som den andre av oss aldrig gick med på) så sa sambon plötsligt en kväll "Men Alfred då?" Och ja. Efter lite fundering och smakande på namnet så tyckte vi båda om det. Det lät gulligt och lite coolt och vi tyckte båda att det var ett bra namn på vår lille parvel. Och mer överens än så skulle vi ju troligtvis aldrig bli, så Alfred blev det.

Men, hm. Vi kallar honom fortfarande för Bo.

7 kommentarer:

 1. Tror det tar ett litet tag att vänja sig men Alfred är jättefint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det gör nog det, det känns konstigt att säga något annat än Bo, och ändå är vi rörande överens om att det kan han ju inte heta. ;) men vi vänjer oss nog snart vid att säga Alfred istället :)

   Radera
 2. Både Alfred och Bo fungerar fint! Kanske Bo-Alfred :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja varför inte?! Bidra lite till dubbelnamnens återkomst :)

   Radera
 3. Alfred är jättefint! :-) Har varit så dålig på o kommentera, det strular så förbaskat mkt.. kommentererna försvinner osv. Haha.

  Jag hoppas att du kommer må bättre snart.. blir lite skrämd av dina upplevelser, förlossningsrädd som jag redan är. ;-) Samtidigt vill jag inte linda in allt i rosa bomull heller.

  Stor kram!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du får inte bli skrämd av det jag skriver. Egentligen borde det vara förbjudet att skriva om sina upplevelser om man inte har något riktigt bra att säga ;), jag är ju likadan - läser om allt hemskt som kan hända och skämmer upp mig själv onödigt mycket. Kom ihåg att det kan bli helt annorlunda för dig! Jag har en väninna som ÄLSKAR att föda barn (jo, hon är kanske inte riktigt klok, men det är sant). Hon ska snart föda sitt andra och längtar till just förlossningen. SÅ kan det bli för dig :) Alla underbara historier syns inte lika mycket när man jämför med de som inte klingar lika vackert, glöm inte det! Kram!

   Radera
 4. Om vi får en flicka så ska hon heta Ester men om vi får en pojke, ja då vet vi inte. Eller jag vill Vincent, min kille vill Alfred :) Jag gillar Alfred men jag gillar Vincent bättre. Ja vi får se hur det blir när bebisen väl kommer ut :)

  SvaraRadera