onsdag 12 december 2012

Det är inte 121212 var dag, men visst är det vardag för det.

Idag har jag och Alfred varit på bvc för 1-månadskontroll. Allt såg bra ut med lilla prinskorven. Han växer nämligen riktigt bra och vägde idag 4495 g (nästan ett kilo från födelsevikten) och har växt till 57,5 cm lång. Efter att han envist kräkte ner samtliga pyjamaser han brukar använda inom loppet av en timme igår kväll så satte jag på honom en hittills oanvänd pyjamas i stl 62 och blev förvånad över att den satt perfekt. Jag förstår inte hur jag som är tre äpplen hög kunde få en så lång unge. Jag är i dagsläget bara 96,5 cm längre än Alfred, hehe. När jag minst anar det kommer han vara i kapp och vuxet klappa mig på huvudet.

I övrigt har denna magiska dag med datumet 121212 inte direkt bringat något ovanligt skimmer över vår vardag. Jag är ofantligt trött på alla dammråttor som hånfullt flinar åt mig i varenda hörn, men orken att plocka fram dammsugaren har inte infunnit sig. Disken står odiskad och soporna luktar. Och en bröstmjölkskräksa har jag kvar på axeln sedan i morse. Men inte finns det mer ork för det. Hej, fina vardag med småbarn!

4 kommentarer:

 1. Sådär mycket beräknas min toka väga när hon kommer ut..... ;) Minst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det! Jag förstår om du föredrar kejsarsnitt med den informationen.. Det skulle jag nog också gjort. Hoppas det kommer gå bra hur som helst! Det positiva med stora barn är att de blir lätta att hantera och man inte får känslan av att de ska gå sönder när man tar i dem.. ;)

   Radera
 2. Har du varit på din efterkontroll så du fått kolla ditt trasiga underede :) Tänkte på att man kan ju få åderbråck i slidan som gör ont och kanske känns som att nått vill trilla ut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska på kontroll till veckan, så då får jag min dom ;)

   Hoppas på:
   "Åh, det är är ju bara den typiska max-40-dagar-efter-förlossnings-svullnaden, så i och med det kommer du att vara helt återställd från och med i morgon".

   Ja?

   Radera