måndag 2 april 2012

Och det är den finaste kidneyböna jag någonsin sett!

Åh! Idag var det dags för ultraljudet, och vet ni vad? Trots all oro hittills så finns det faktiskt en liten liten böna där inne i den gråa massan! En fin liten bulle med ett litet tickande hjärta mitt i! 14 mm stor, eller liten beroende på vad man jämför med, vilket är alldeles lagom storliten. Det här är ju helt fantastiskt! Lycka!9 kommentarer:

 1. Grattis!!! En härlig upplevelse, eller hur?
  Åh jag vill också ha en bild. Måste fråga nästa gång. Antar att man ser mer i v10. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. grattis!! ser såå mysigt ut!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vilken LJUVLIG liten krabat! Hoppas innerligt att jag får ett lika fint besked om ett par veckor! /lycka ab ovo

  SvaraRadera
 4. Grattis :) vad härligt!

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul! Stort grattis!! Såg inlägget du skrev efter detta, jag fick veta vilken vecka jag var i när jag gjorde ultraljudet (fast då visste jag redan vilken jag var i).
  Tror att man räknar äggplocket som ägglossning. På familjelivs hemsida kan man välja att räkna graviditeten från ägglossningen. Så då får man den exakta veckan man är i. Bara ett tips =)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)
   Jo det var ju så jag räknade först, men läkaren på fertilitetskliniken räknade från insättning istället, så det är väl så jag också får göra antar jag :) vi får se om jag får andra direktiv sedan när jag träffar barnmorskan. Det skiljer iofs bara två dagar beroende på hur man gör, och det är ju inte hela världen förstås :)

   Radera
 6. Åååå fantastiskt!! Grattis. Hoppas jag snart också är där!

  KRAM

  SvaraRadera