tisdag 15 maj 2012

Hej bebis! Ska du bli sumobrottare när du blir större?
Vecka 157 kommentarer:

 1. Men Oj vilken härlig mage du fått redan!! Jisses! Och så skönt för dig att vara i vecka 15. GALET ju :)

  SvaraRadera
 2. Oj vilken fin mage du har!! :-D

  SvaraRadera
 3. Åh tack hörrni :) Ja, den är ju himla stor redan.. kanske för att jag är så kort, så det liksom får inte plats något på längden utan det putar utåt och framåt istället ;) Men jag gillar det!

  SvaraRadera
 4. Jättefin mage! Vårt första IVF-möte börjar närma sig så jag känner mig lite nervös. Men när jag ser hur fint resultat det kan bli så ska det väl kunna gå vägen för oss också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag önskar dig stort lycka till och hoppas att allt går bra! Jag vet ju hur mycket man våndas, och oroar sig och har sig under hela IVFen. Men med facit i hand önskar jag att jag hade haft kraft och mod att istället vara hoppfull och förväntansfull under processens gång istället för ledsen och orolig, för det är så psykiskt påfrestande att vara så som jag var.

   Jag hoppas att du har möjlighet att slappna av lite i processen och tänka att "det här kommer att gå vägen, om inte på första så på andra försöket". Men för att kunna tänka så och slappna av i det måste man nog vara så stark, att det kanske är omöjligt, jag vet inte ;) Utan facit i hand är det svårt att uppskatta processen man är uppe i, men efteråt kommer du förstå vad jag menar. Det är fantastiskt vad sjukvården kan hjälpa till med! Kram!

   Radera
 5. Vad fin mage du har :)
  Min växer också så det knakar.
  Kram

  SvaraRadera