onsdag 20 mars 2013

Tusen på en natt

Kunde väl aldrig tro att det kunde få plats så många amningar på en natt, men det kunde det visst! Efter mardrömmarna igår kväll fortsatte natten att vara himla orolig. Jag tror att Bossebus har vaknat vareviga kvart i natt. Vissa timmar till och med oftare. Liksom bara slumrat till 5 minuter, för att sedan oroligt börja skruva på sig igen. Och han ville absolut inte ha någon fusknapp, det var riktig tutte som gällde. Heeela natten. Gissa om jag kände mig dränerad och sjukligt trött när väckarklockan Bo började jollra vid 6-tiden. Idag blir det nog kaffelatte som Bo serveras i mjölkbaren, om Bo-mamman ska orka hålla ögonen öppna.

3 kommentarer:

 1. Han är inte täppt i näsan? Vera har såna nätter mär hon är det... O så vips efter snorsugen så kommer hon till ro :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Näe, han har faktiskt hittills aldrig varit täppt i näsan. Hoppas det dröjer innan första gången, för det är nog himla besvärligt för en liten bebisnos kan jag tro!

   Radera
 2. Ofta undrar man ju hur de kan vara så pigg på morgonen när de varit uppe hela natten, själv blir man ju som en trasa :) Och när man frågar dom får man ju inget svar heller ;) Hoppas ni får sova gott snart!

  SvaraRadera