tisdag 6 november 2012

Ett två tre, I fyrtionde veckan ska det ske

Här är det fortsatt lugnt, inga tecken på att Bo vill komma ut. Visserligen har 40 veckor inte gått riktigt än, och man ska väl kanske räkna med att gå över tiden snarare än att få innan.. Men ändå. Vi får se om färdknäppen i morse får någon verkan.. ;)

Mitt blodtryck bättrar sig, men magen däremot har stannat lite i växten sedan sist så nu blir det extra kontroller av det istället. Jag tycker ju iofs att Bo då kan passa på att komma ut, hellre än att skicka iväg mig till barnmorskan var och varannan dag. Men han verkar trivas bra hos barnmorskan. Varje gång vi är där visar han sig från bästa sidan och charmas med utåtbuktande rumpa och vilda sparkar som står ut som hörn på magen. Annars är han relativt lugn och ger någon halvdan buff då och då bara. Stöllonge.

Kom igen nu Lille Bo, någon gång den här veckan får du gärna säga hej till dina föräldrar, ok?

2 kommentarer:

  1. Åh vad spännande!! Ett tips är att ha ett öppet sinne för förlossningen. Det bästa med den är att få se vem det e som gömt sig i magen. Jag tyckte att min dotters rörelsemönster utanför mi kropp påminde väldigt om buffarna i magen. Kändes så häftigt!
    Stort lycka till! Ni har något fantastiskt framför er!

    SvaraRadera