söndag 24 juni 2012

Spjälsängsfynd en söndag i juni


Idag var vi snabba och norpade en spjälsäng till halva priset på IKEAs rea som startade idag. Jag hade sedan innan tänkt att vi skulle ha just den, så det var en fin bonus att den hamnade på rean. Det får ju dröja lite innan montering, men jag längtar tills den står färdigbäddad och bara väntar på innehållet.

IKEAs Gulliver


6 kommentarer:

 1. Åh vilken tur :) Jag har oxå en säng fr Ikea och så köpte jag ett fint vitt skötbord där som man kan ta av skivan på när barnen blivit stor och vips så är det "bara" en byrå. En grej att tänka på med Ikeas barnsäng är att sängkläder och sånt bara passar till deras egna produkter! Inte exakt samma mått som vanlig standard alltså. Smart av Ikea men dumt om man får sängkläder i present som inte är därifrån :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, du menar att de har egna storlekar för täcken och kuddar? Det var ju bra att känna till, i värsta fall får vi ha täcke och kudde även från annat märke om vi skulle vilja ha sängkläder någon annanstans ifrån :) fast i början har man ju varken täcke eller kudde, utan en filt eller så, så det får bli lite senare. Men ikeas serie vandring (igelkott) som finns på sängkläder tycker jag är så otroligt fin! längtar tills jag kan börja använda sånt :)

   Radera
 2. Ja precis, nu kommer jag inte ihåg direkt men de är typ 5 cm kortare på längden och 5 cm bredare eller nått sånt så det blir knasigt med "vanliga" sängkläder. Men dom har ju så mycket fint man vill köpa! Jag blandar lite hejvilt :)

  SvaraRadera
 3. Hade också tänkt köpa den där sängen men jobbade igår. Det var ju dumt.

  Hannah: Tack för tipset om sängkläderna. Hade jag ingen aning om. Får hålla oss till Ikea då. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rean håller nog i sig et tag till skulle jag tro ;)

   Radera
 4. Aha. Fick för mig det var ett sådant där en-dagserbjudande för IKEA-familymedlemmar. Ska kolla upp. :)

  SvaraRadera