onsdag 20 juni 2012

Det fina lugnet innan stormen


v. 20


Tänk att man om några dagar kommit halvvägs. Från vecka 12 och framåt måste jag säga att det gått himla fort. Resterande 20 veckor kanske går av bara farten de med. Men just nu skulle tiden kunna få stå lite, lite stilla om den skulle vilja. Jag njuter för fullt av att vara gravid, jag mår toppen och känner mig vacker, och vill liksom passa på att njuta av att vara gravid om det är så att jag aldrig skulle vara det igen. Alltihop känns bara så otroligt fantastiskt. Tänk att det gick vägen! Det slår mig varje dag, vilken tur vi haft ändå. Och jag känner mig just nu ganska trygg och lugn eftersom Lille Bo med regelbundna sparkar förvissar mig om att han mår fint. Till råge på allt är det sommar, och semester om en dryg vecka. Så just nu kan tiden få stå still, medan jag njuter för fullt och passar på att mentalt förbereda mig inför (sömnlösa) vintern som kommer - hur den blir vet man aldrig. ;)

4 kommentarer:

 1. Så himla snygg klänning. Är det en mammaklänning? Desperat behov av att hitta en snygg klänning som inte ser ut som ett hus på en till ett bröllop då jag kommer vara i vecka 18. Tips hade varit guld värt. /Hälsar Andrea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Det är ingen mammaklänning, men väldigt bra som sådan eftersom det är skärning med resår under bysten. Jag köpte den på dea axelsson (som jag aldrig annars handlar i..) den är väldigt skön, en klar favorit! Jag såg annars en fin klänning igår på Halens.se som också verkar perfekt för gravida, väldigt fin till bröllop kan jag tro med lite spetsaktigt tyg. Kolla efter klänningar med högst kundbetyg så ser du den (på bilden rosa, finns i fler färger) kostade någonstans 300-400 kr. Hoppas du hittar något!

   Radera
  2. Den här tänkte jag på: http://www.halens.se/mode-kvinna-kl%C3%A4nningar-5449/kl%C3%A4nning-055382/paging$1,25?oc=038

   Radera
  3. Tusen tack. Den på Halens var också jättesöt. Det jag gillade med din prickiga var att den var så passa tight hela vägen så hela den söta lilla kulan syntes. Det känns kul att få visa lite snygga former och inte bara ett tält. :)Den var fantasiskt snygg på dig./ Tacksam Andrea :)

   Radera