tisdag 19 juni 2012

Första inköpet, v. 20

Eftersom det kommer att behöva köpas en hel del till lille skrotten kanske det inte gör så mycket att börja i tid? Så tänkte jag och shoppade några startkit billigt på rea hos Ellos och fick himla massa gulligt för pengarna. Det känns helt overkligt att hålla upp en liten body i miniformat och tänka sig att det en vacker dag kommer finnas en mycket liten människa där i. Många kanske tycker att det är väl tidigt att handla bebispryttlar redan, men skulle något hända så finns det iaf ett förråd inför framtiden. Någongång ska vi ju barn i vilket fall (men måtte det bli i november!).

Nu känner jag lille Bo (som vi kallar honom så länge i brist på annat. Oroa er inte, när Bo väl är ute kommer han med all sannolikhet inte att heta Bo längre) flera gånger varje dag. Små små sparkar, eller kanske snarare duttar, med små små fötter mot min mage. Jag ryser av lycka varje gång, det känns helt fantastiskt! Och nu vet jag att när jag trodde att jag kände Bo för första gången för några veckor sedan, så var det också så. Min finaste lille guldklimp, som jag längtar efter dig!

4 kommentarer:

 1. Jag väntade 13 veckor sedan shoppade jag loss så in i h-vete :) När båda jobbade och hade bra lön fanns mycket pengar, bara att göra av med tänkte jag ;) Eftersom jag är mammaledig fortfarande och väntar nästa barn blir det inte så mycket shoppat... Men vi har ju egentligen allt redan. Men barnkläder är ju sååå söta att det är svårt att låta bli nu ändå! Jättefina kläder du köpt!

  SvaraRadera
 2. Jag är i v 12, har inte handlat än, men kommer nog börja snart. Vi väntar ju barn och inte missfall. :-D dessutom är det ju bra att sprida ut inköpen lite, så blir det inte så mycket på en gång. :-)

  Jag tycker faktiskt Bo är ett gulligt namn. Haha

  SvaraRadera
 3. Skönt att man inte är ensam om shoppingen :) som sagt, det finns så jädra mycket gulligt att man blir tokig på kuppen. Och tina, du har självklart helt rätt!

  SvaraRadera
 4. Kan ju tillägga att min gosse heter Bo...i andra namn ;) Efter min älskade morfar. Han heter även Bertil efter makens morfar. Det var maken som valde och jag var tveksam men nu börjar jag vänja mig :)

  SvaraRadera