måndag 19 augusti 2013

Det är hon du spenderar hela dagarna och nätterna med, om du minns?

Frågar man Lille Bo vart lampan är, så tittar han på lampan. Frågar man vart vitkatten är, tittar han på vitkatten. Frågar man vart svartkatten är, tittar han på svartkatten. Frågar jag vart pappa är, tittar han på pappa. Frågar pappa vart mamma är, ser han helt oförstående ut och höjer osäkert på ögonbrynen likt "vem i hela friden är det?"

Hmpf.


5 kommentarer:

 1. Men ååh! Kanske mer handlar om att pappan får träna frågeleken lite oftare med Lille Bo. Jag tror det hänger på vem som frågar, inte vad man frågar om :-) (Försök till pepp).

  För övrigt är både Bo och Alfred på tapeten för vår bebis om det blir en son. Så fint.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kan nog vara så, men SOM jag säger mamma om dagarna, i allt jag gör. Mamma byter blöja, mamma lagar mat, kom till mamma osv osv, man tror ju att det ska sätta sig vem jag syftar på nån gång haha.

   Åh vad roligt att höra, lycka till med allt under graviditeten och hoppas att du och lille bebisen mår prima!

   Radera
 2. Jag älskar att ni kallar honom Bo! Från att jag tyckt det är ok (Elis heter ju det i andra namn efter in morfar) så tycker jag nu att det är ett helt underbart namn! Vad duktig han är, som kan så mycket ändå. Våra barn har aldrig fått höra vart lampan är så när vi var på koll hade Elis inte en aning haha. Men traktorn, kompressorn och båten visste han minsann! Så det beror ju på vad man tränar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det är ju underbart! Måste fundera ut vad vi ska lära Bo för något att briljera med.

   Radera
 3. Du får prata om dig själv mer :) Berätta för honom om allt du minsann gör! Han som kan så mycket lär sig nog snart :)

  SvaraRadera