onsdag 22 maj 2013

Alfie-food in the making

Idag serveras kycklinggryta med potatis, palsternacka, broccoli och persiljerot. Toppas med citron och färsk basilika, samt provencalska örter och vitpeppar. Hoppas på gott! :)



Faktum är att det är ett riktigt litet matvrak vi har här hemma. Allt vi gör går ner med väldig fart och han äter mycket åt gången. Än har vi mest satsat på fisk och kyckling, men snart ska jag nog prova någon kötträtt med pasta också. Burkmat däremot är inte lika gott, så nog gillar han vår hemmagjorda mat bäst. Han äter två ordentliga mål lagade mat om dagen, men mellanmål är svårare. Han tycker att gröt är ganska tråkigt och smörgås är lite knepigt. Banan med katrinplommonpuré gillas förstås, men det vore bra att ha någon mer typ av mellanmål som funkar.. Vi är storkonsumenter på kravmärkta bananer just nu kan man säga.. ;)




1 kommentar:

  1. Bananer is the shit :) Vad roligt att han gillar din mat, Elis ratade allt jag gjorde och det blev bara burkmat ett tag. Och jag som ansträngde mig så och han uppskattade det inte alls :D

    SvaraRadera