lördag 11 maj 2013

6 månader!

Idag fyller min lilla kladdkaka hela 6 månader! Tänk vad tiden går. Nu är det gröna knoppar i träden, men när han kom låg snön tjock.

Halvåret har firats med första toalettbesöket, där både nummer 1 och 2 uträttades av en mycket glad kille. Ja, det ska ju börjas i tid. Våra vänner började toaletträna sitt barn redan vid halvåret och hon är nu vid två års ålder blöjfri, så vi tänkte testa vi med. Och det märks ändå att det liksom är lite svårt att bajsa i blöjan när det är hårda kottar som ska ut. Blöjan är liksom i vägen och tar emot.. Att bajsa på toaletten var förresten himla skojigt för en liten 6-månaders gosse, så han förenade nytta med nöje kan man säga,

2 kommentarer:

  1. Elis började intressera sig för toaletten när han var 1,5 år och vi spolade tillsammans och sa hej då kisset och så vidare :) Några månader senare kissade han på toaletten men fattade inte riktigt att man även kunde bajsa där. Men när vi skaffade potta började han med det själv och i samma veva slutade han kissa i blöjan på natten! Så han är oxå två år och blöjfri, men det är vä ganska normal tidpunkt?

    SvaraRadera
  2. Redan ett halvår, stor kille :) Ska bli intressant att följa hur det går med toalettbesöken framöver.

    SvaraRadera