lördag 27 juli 2013

Sommar och lite prova på

Åh, hej och hå mitt i sommarsverige. Hur har ni det i värmen? Herre min skapare vilken sommar vi haft! Himlen har banne mig varit klarblå i nästan två veckor i sträck. Helt fantastiskt. Vi har badat både i poolen och sjön och picknickat och gjort annat sånt som hör sommarn till. Annars tränar Bossebus som bäst på att ta sig fram över golvytorna här hemma, han kryper inte helt men kör masken och hasar fram på mage. Men inte en tand i sikte, jag som trodde att de skulle dyka upp för länge sedan..

Från det ena till det andra; jag är medlem på buzzador.com där man kan anmäla sig olika varukampanjer då man får hem varuprover att testa själv och även dela med sig av till andra. Den senaste kampanjen jag varit med i har varit för Nestlé Min Frukt, mellanmål i klämpåsar (som vi kallar dem här hemma) och små mellanmål i minibägare. Lille Bo älskar klämpåsar i alla varianter, och de här passade honom utmärkt de också, (fast den med röda frukter var betydligt godare än den med gröna, hälsar Bo).


Minimellanmålet i bägare testade vi att ha till gröt. Till och med jag tyckte att de var goda, smakade liksom äkta på något vis, och det borde de ju göra förstås när de inte ska innehålla andra konstigheter än frukt. Men andra desserter kan jag tycka är liksom tunna och tråkiga i smaken. Jag glömmer att man kan köpa desserter i såna här förpackningar också, vi köper mest bara de som finns i glasburkar. Och herregud vad mycket glasburkar man får över. Visserligen bidrar det här mer till sopberget å andra sidan.. ;)Bossebus ger betyget mycket väl godkänt till mellanmålen, främst klämpåsarna - även om den gröna påsen inte försvann på tre sekunder som den röda gjorde (och den får vi nog köpa hem fler av). De flesta runt om verkar gilla konceptet, men alltså, vem gör inte det? Frukt som smakar gott, i förpackningar som är lätta att ta med på resande fot OCH roliga att sörpla ur, det tackar väl de flesta barn (och föräldrar) ja till? ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar